Narodna knjižnica - Drniš • Kralja Zvonimira 8 • 22320 Drniš • 022 888 140 • kontakt@narodna-knjiznica-drnis.hr

Od 1867. godine

Narodna knjižnica - Drniš

Podijeli poveznicu s prijateljima

Završeno "Ljeto u knjižnici"

S prvim ponedjeljkom u srpnju krenuo je program "Ljeto u Knjižnici". Program koji smo pokrenuli ove godine obuhvatio je niz kreativnih radionica i programa poticanja čitanja koji su se provodili svakog ponedjeljka tijekom srpnja i kolovoza.

Programi su kroz zajednička druženja bili ispunjeni raznim igrama, kvizovima, izazovima i kreativnim radionicama, ali ipak najviše čitanjem i knjigama.

"Ljeto u knjižnici" započeli smo u prostorima Knjižnice a kako se broj polaznika povećavao nastavili smo na otvorenom, na platou ispred ulaza u Kino kazališnu dvoranu Ivan Meštrović.

Program smo završili zadnjeg ponedjeljka u kolovozu u veseloj atmosferi a pritom je polaznica radionica Nika Buzov pročitala svoju priču "Igra" za koju je osvojila 2. mjesto na nagradnom natječaju za najbolju kratku priču metaFORA 2021. je igra! (u konkurenciji za djecu) koje su organizirale Knjižnice grada Zagreba.

U veseloj atmosferi uz pjesmu, ples i igru završeno je "Ljeto u Knjižnici 2021.", a Knjižnica je za sve sudionike pripremila poklone – dječje knjige i slikovnice.

Aktualno


Kralja Zvonimira 8
22320 Drniš

022 888 140
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© 2021 Narodna knjižnica - Drniš, Kralja Zvonimira 8, 22320 Drniš.

Sva prava pridržana. Izjava o kolačićima.

Izrada, hosting i održavanje desk.hr